Što je The Void?

The Void je besplatni elektronički fanzin sf, fantasy i horror tematike koji je nedavno dobio svoj prvi broj u obliku pdf dokumenta. U skoroj budućnosti planiramo ostvariti suradnju s ostalim domaćim portalima i site-ovima iste ili srodne tematike.

Trenutno tražimo moguće suradnike: crtače, strip autore, pisce, lektore ili kolumniste zainteresirane za rad na budućim brojevima fanzina. Nedavno smo napravili i službeni forum za sve one koji žele sudjelovati u raspravama.

Također nam je cilj započeti nekoliko različitih filmskih, likovnih i literarnih radionica, kako bi potakli popularizaciju gorenavedenih žanrova unutar Hrvatske.

Svi zainteresirani mogu se javiti na mail: max.scorpius@gmail.com

Također, posjetite i naše prijatelje: Scifiramu, PlanetMAGAZIN, NOSF, 3.Zmaj, FANTASYHR, HORROR.HR

Oglasi

1 Comment

  1. pozdrav
    malo sam proletio tvojim blogom i izgleda mi full ok.
    zašto ti se javljam? između ostalog a vezano za PLANet online magazin, udruga Domaći izdaje i tiskano izdanje PLANeta u nakladi od 1000 do 2000 komada. magazin se dijeli na nekoliko mjesta u Hrvatskoj i u svojih 10ak godina zauzeo je određeno mjesto među hrvatskim nezavisnim tiskovinama. u koliko si zainteresiran za suradnju, počevši od razmjene bannera/linkova do preuzimanja tekstova javi se na mail planetmagazin@gmail.com

    s poštovanjem

Komentari su isključeni.